Pivovar restaurant v Harrachově je součástí nejstarší soukromé sklárny Novosad & Syn v Čechách

CZ  | EN

Pivovarská restaurace

Restaurace s kapacitou 180 míst nabízí tradiční českou i mezinárodní kuchyni s širokým sortimentem pivních specialit, např. domácí pivní sýr, pečené buřty na černém pivu, tradiční vepřové koleno nebo marinovaná vepřová žebra atd..


Stylový interiér, osobitou atmosféru, kvalitní kuchyni a servis oceňují nejen individuální hosté z Harrachova a Krkonoš, ale i organizované skupiny či firemní akce. Pro takové příležitosti jsou připraveny vyvážené nabídky, které lze upravovat dle přání konkrétního zákazníka .


Přímo v pivovarské restauraci začíná proces vaření piva, při kterém lze degustovat „sladinu“ - extrakt ze sladu podávající se samostatně nebo s přísadou rumu. Výroba piva potom pokračuje o patro níže, v pivovarském sklepě, kvašením a zráním (lze sledovat z hutní haly).



Denní menu »
Jídelní lístek »
Nápojový lístek »